Esmee

Esmee

Lieve Fem,

15 augustus was het dan eindelijk zover!

Wat heb je me super goed geholpen!

Het is heel prettig als je het gevoel hebt dat mensen je willen helpen met het zo perfect mogelijk maken van je trouwdag.

Voor mij heb jij dat gedaan door te luisteren naar wat ik wilde als ik bij je in de salon was, daarnaast stuurde je me af en toe een fotootje van pinterest om te vragen of “dit” misschien was wat ik bedoelde.

Op de proefdag hebben we een aantal plaatjes door elkaar gehusseld en daar kwam voor mij het perfecte kapsel uit. Ook was het fijn dat je
alsnog de tijd nam om wat verschillende dingen te proberen zodat ik er zeker van zou zijn dat “dit” echt was wat ik wilde.

Op de trouwdag zelf heb je ook de haren van mijn bruidsmeisjes en mijn moeder gedaan. Twee meisjes van rond de 5 jaar die hun haar door een vreemde laten
doen, kan een uitdaging zijn, maar ze voelden zich heel erg op hun gemak bij jou. Er was een ontspannen sfeer in de “kapsalon”. Dat ik mijn make up op de dag zelf toch helemaal anders wilde dan we op de proefdag hadden afgesproken, was voor jou ook geen probleem.

Als ik de foto’s terug zie ben ik nog steeds super blij met het resultaat!
Top gedaan!

Liefs Esmée

Vaardigheden

Gepubliceerd op

oktober 2, 2015