Irina

Op 16 september 2016 was onze prachtige dag. We hadden er helemaal naartoe geleefd en alle voorbereidingen getroffen. Het was voor mij een vanzelfsprekendheid dat ik mijn haar en make-up door Femke wilde laten doen.
Ik kom al een aantal jaren bij Femke in de kapsalon en ik heb gezien hoe prachtig ze het haar en make-up bij mijn zusje op haar bruiloft had gedaan.
De 16e september bleek een gewilde datum, want de tijd die ik graag wilde was al geboekt. Maar Femke was zeer meedenkend en zo kwam ze van 8.00-10.00 uur bij ons thuis. Dat was best vroeg op de dag, aangezien we pas om 15.00 uur die dag trouwden.
Maar mijn haar en make-up heeft de hele dag prachtig gezeten!
Tijdens de proefsessie was al vrij snel duidelijk hoe ik het wilde hebben en welke ideeën Femke had. We kwamen tot een mooi plaatje. Het was ook erg fijn dat Femke meedacht over de combinatie met de jurk en zelfs met de sieraden!
De ochtend van onze trouwdag verliep heel rustig en ontspannen. Femke is een lieve, rustige en duidelijke vrouw. Ze weet heel goed hoe ze alles wil hebben en gaat daar ook voor. Dat is erg prettig op zo’n dag!
Het resultaat was prachtig! Ik kreeg die dag dan ook veel complimenten. Iedereen vond het heel natuurlijk, chique en helemaal ” Irina”. Dt is toch een mooi compliment!
Lieve Fem, je hebt het fantastisch gedaan en ik kan iedereen zo’n vrolijke, gezellige en goede kapster aanraden! Dankjewel!!
Vaardigheden

, , , , ,

Gepubliceerd op

januari 24, 2017

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.