Martine

Martine

Je wordt ten huwelijk gevraagd, en dan? Dan ga je nachtenlang op Pinterest kijken naar alle mooie plaatjes die het thema ‘wedding’ hebben. Toen ik eenmaal wist wat voor kapsel ik ongeveer wilde, realiseerde ik me dat ik alleen nog geen fijne kapper had gevonden in het mooie Haarlem. Na wat research kwam ik bij Femke uit en heb ik gelijk een afspraak gemaakt voor een ‘normale’ knip en verf afspraak. Hier was ik zo tevreden over dat ik er zeker van was dat Femke een jaar later mijn haar moest gaan doen. Ze gebruikt mooie producten en haar salon is niet alleen de gezelligste, maar naar mijn mening ook de beste van Haarlem.

Een jaar later was het zo ver. De proefsessie stond voor de deur. Samen met mijn moeder gingen we op pad en hebben we met Femke alle mogelijke opties doorgenomen. Wel een vlecht, geen vlecht, scheiding links, geen scheiding. Na veel te hebben gelachen dacht ik dat we er waren, totdat Femke zei: ‘Je bent nog niet helemaal gelukkig’. Ik keek naar de spiegel en dacht:’Je hebt gelijk’. Ze pakte haar make-up kwast en bracht nog een kleine wijziging aan. Ik keek nogmaals in de spiegel en voelde mezelf stralen. Dat was het! Ik voelde me prachtig. Femke, mijn complimenten hoe je mensen op die manier kan lezen en het vervolgens om weet te zetten naar een handeling.

9 oktober was het zover. Femke was naar de locatie gekomen waar ik verbleef en heeft ook het haar en de make-up van mijn moeder, zus en ceremoniemeester gedaan. Het was zo prettig en ontspannend dat dit mogelijk was. Toen Femke begon, was dat echt het startsignaal van de dag. Het zou nu echt allemaal gaan beginnen. Ondanks dat ik toch wat zenuwachtig werd, heeft Femke me continue op mijn gemak gesteld. Je voelt gewoon dat je in goede handen bent. Ook beschik ik over een tatoeage in mijn nek welke ik graag wilde bedekken. Femke had me doorverwezen naar een goede grimeur voor de juiste make-up, welke zij op de dag zelf heeft geblend tot de juiste kleur. Het eindresultaat was fantastisch. Er was niks meer te zien!

Mijn haar en make-up heeft de hele dag en avond goed gezeten! Zelfs tijdens ons feest waar ik alleen maar heb staan dansen.

Femke, ik ben blij dat jij mijn haar, make-up én nagels hebt gedaan. Het was een fantastische ervaring en ik ben blij met zo’n goede en leuke kapper in Haarlem!

Tot onze volgende afspraak 🙂
Liefs, Martine

Vaardigheden

Gepubliceerd op

november 25, 2015